De bedste økonomiske rådgivere

PROFESSIONEL ØKONOMISK RÅDGIVNING

VORES EKSPERTISE


Totem hjælper virksomheder og organisationer i hele Danmark med at rekruttere medarbejdere.


Vi rekrutterer "essentials" som er de mest almindelige stillinger, der findes i de fleste typer af virksomheder og organisationer.

Vores rekrutteringsproces er moderne og effektiv, hvilket giver en god kvalitet og en hurtig proces – og en konkurrencedygtig pris.


Tag kontakt til os, så tager vi en dialog om hvordan vi kan hjælpe jer med at rekruttere jeres næste medarbejder.

SÅDAN ARBEJDER VI MED EN REKRUTTERINGSOPGAVE


Vi udfører en for-analyse før vi accepterer en opgave, således vi er sikre på at levere et godt resultat til kunden.


Ved opstart udfører vi en grundig analyse sammen med kunden, således det er helt klart og tydeligt, hvad kunden har behov for, samt hvilken profil vi skal finde.


Vi udarbejder en moderne jobannonce som markedsføres digitalt, og vi anvender netværk & databaser samt digitale værktøjer til at tiltrække de bedste kandidater.


Kunden får præsenteret de bedste kandidater som vi har screenet og interviewet, og efterfølgende tester vi de bedste kandidater samt tager referencer.


Det er en grundig proces som sikrer et godt resultat, fordi vi leder efter mange parametre som skal passe til kunden. Parametrene inkluderer personlighed, kultur, faglig baggrund, færdigheder og meget andet.

Det sikrer et godt match samt den rette profil til kunden.

SÅDAN FINDER VI JERES NYE MEDARBEJDER


Vi anvender en moderne digital proces til at tiltrække de bedste kandidater.


Metoden kombinerer jobannoncering og digital positionering af denne, de største databaser i Danmark, vores egen kandidatdatabase samt aktivt brug af et meget stort netværk.


Med denne metode er vi i stand til at etablere et stort kvalificeret felt, hvori vi screener og interviewer kandidater efter moderne modeller.


Metoderne sikrer at vi får afdækket mange aspekter, der alt sammen handler om at finde det rigtige match til rollen såvel fagligt som personligt, som til den kultur kunden har.