Team & Partners

Mød holdet

 og tag gerne fat i os

Torsten Miland

Torsten startede Totem i 2000 og er dermed den af os, der har længst erfaring indenfor rekrutteringsbranchen. Torsten plejer at sige, at ikke meget har ændret sig i de sidste 20 år – der er bare kommet strøm på processen. Og det skal jo nok passe, når ham den gamle korthårede siger det. Torsten er udover sin rolle som Senior i Totem også Managing Partner i AIMS International, hvor der arbejdes med internationale opgaver, men det er en helt anden historie.

Grane Steinrud

Grane er Adm. Direktør i Totem og hans kunder og kandidater siger han er en af branchens bedste, så det må vi jo gå ud fra passer. Grane har altid et smil på læben og en positiv holdning til tingene – ”Det løser vi!” – er en af hans favoritsætninger.

Før Grane kom til Totem arbejdede han med salg og marketing, blandt andet i Thomas International, hvor det handlede om personlighedstest og andre typer af test.

Peter Dreir

Peter er medejer af Totem og arbejder også ad hoc i Totem. Peter har en baggrund fra ejerskab af nogle 7-eleven-butikker og yderligere stor erfaring fra retail-branchen. Peter har et meget stor C i DISC profil (hvis du vil vide mere, så sig til!). Udover det så er der ikke mange emner, som Peter ikke har en meget stor viden om – og det gælder også rekruttering.

Bestyrelse

Lene Jacobsen
Global Senior Channel Development Manager ARLA

Johnny Pedersen
Afdelingschef i Bravida / JFE

Morten Funch
Media Director i Marketing Clinic

Alex Lysemose
Serie iværksætter

Kontakt os

Du kan finde os her

Du er altid velkommen til at kontakte os! Du kan også sende en e-mail til vores Adm. Direktør Grane Steinrud