group

Om os

Om os

Totem blev etableret i år 2000 og har gennemført opgaver for en bred vifte af kunder i mange forskellige brancher, på alle niveauer og med nærmest alle stillingstyper. Dette har resulteret i et bredt, solidt og vedligeholdt netværk.

Med referencer fra både den private og offentlige sektor, små og store virksomheder, nationale og internationale organisationer kan vi med troværdighed sige, at vi kan finde en matchende kandidat til jeres organisation.

Per Henrik Brask​
+45 22 22 00 02
phb@totem.dk

Per Henrik Brask har beklædt topstillinger i DSV, Carlsberg, Post Danmark og Jyske Finans. Før Per Henrik tiltrådte som CEO for Totem, var han COO hos People Test Systems. Per Henrik har i øvrigt også været CEO hos Danmarks Cykle Union. I Danmarks Cykle Union var der resultater i verdensklasse samtidig med, at Per Henrik Brask gennemførte en vellykket turnaround. Per Henrik Brask har passet sit job, nu plejer han din karriere.

Torsten Miland
+45 41 41 42 42
tt@totem.dk

Torsten Miland er bestyrelsesformand i Totem og herudover CO-Placement coach. Torstens baggrund er blandt andet lederstillinger i den finansielle sektor samt i forskellige konsulenthuse. Torsten er uddannet Psykoterapeut og har en MBA fra DTU. Udover sin stilling i Totem er Torsten Miland Managing Partner i vores søsterselskab AIMS International Danmark.