gruppen2-hvid

Ledige stillinger

Senior Partner / Partner

Vil du have ansvar, frihed, indflydelse og være med til at sætte en ny standard for rekrutterings-branchen?

Hos Totem Search & Selection ønsker vi løfte os selv og rekrutteringsbranchen.

Kandidater såvel som virksomheder skal mærke ansvarlighed og kvalitet i processerne og i den konkrete kontakt. For vi synes ikke, at det er i orden, når LinkedIn igen og igen flyder over med historier om diskriminering, manglende svar og useriøse processer.

Er du passioneret omkring mennesker og vil du kunne se dig selv og branchen i øjnene fremover, så vent ikke med at sende os en kort motiveret ansøgning og et CV.

Vi behøver ikke at fortælle dig, at det kræver noget ekstra at levere kvalitet, skabe stærke relationer til dine kunder, og det er i sidste ende kun en selv, som kan tage ansvaret for det. Men selvom det kræver en indsats fra dig, så er vi et team hos Totem, hvor vi udfordrer hinanden og er sammen – ”on the rainy days and share the sunshine”.

Vil du være med til at skabe verdens bedste rekrutteringsoplevelse?

Så er Totem Search & Selection den platform, hvor dine visioner kan blomstre. Vi ser ikke på din alder, dit køn, din nationalitet eller seksualitet, men om du matcher os fagligt og personligt.

Vi har en enkel forretningsmodel, som giver dig frihed og ansvar. Du får en ren provisionsløn med et fast cut og intet loft. Vi tilbyder sparring, gode rammer og 20 års erfaring at trække på samt masser af referencer.

Har du spørgsmål, så Senior Parter kontakt Grane Steinrud på 31 73 03 33 eller gs@totem.dk.

Samtaler afholdes løbende, og vi behandler naturligvis alle ansøgninger og kontakter fortroligt.

Søg stillingen her