gruppen2-hvid

Ledige stillinger

Elev til Økonomifunktion

Kontorelev søges til Sjællands Erhvervsbeklædning A/S i Rønnede

Vi har travlt hele vejen rundt i virksomheden, derfor søger vi nu dig, der har lyst til at være elev i vores økonomiafdeling.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor økonomi og indkøb samtidig med, at dit arbejde kombineres med skoleperioder.
 

Din nye arbejdsplads

Sjællands Erhvervsbeklædning A/S er en virksomhed i konstant vækst. I økonomiafdelingen understøtter vi, i samarbejde med de øvrige backupfunktioner, en stærk kunde- og salgsorienteret organisation.

Du får en central plads i økonomiafdelingen, hvor vi sikrer, at virksomhedens økonomi- og indkøbsopgaver bliver udført med stor ansvarlighed. Afdelingen består i dag af en økonomiassistent og økonomichefen, som du refererer til.  Din uddannelse vil derfor være med afsæt indenfor økonomi og indkøb med fokus på systemer og processer, som understøtter virksomheden.
 

Dit ansvar og din rolle

Vores kommende elev kan se frem til en alsidig og udfordrende opgaveportefølje, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med:

 • Bogføring af daglige bilag herunder banktransaktioner
 • Fakturering
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Lagerstyring
 • Diverse afstemninger af regnskabsposter og balancekonti
 • Indkøb- og ordrefunktion
 • Ajourføring af varekartotek
 • Kundeservice 

Du kan desuden se frem til en række alsidige ad hoc-opgaver i forbindelse med udviklingen af virksomhedens styringssystemer.

 

 

Uddannelsesforløbet

Uddannelsen som kontorelev har en varighed på 2 år og skifter mellem ophold på skole og i vores virksomhed. Vores økonomichef Tina Larsen bliver din vejleder og vil sammen med dig udarbejde en uddannelsesplan.


Din personlighed

 • Godt humør er en selvfølge
 • Du har flair for tal og IT-systemer
 • Du har overblik og ordenssans
 • Rutineprægede opgaver passer dig fint
 • Du kan arbejde selvstændigt, men er altid en del af holdet

Vi forventer, at du er rutineret bruger i Office-pakken og har interesse for IT og systemer.

Du har afsluttet uddannelsesforløb STX, HTX, HF (alle kombineret med HGS), HHX + 5 ugers HGS for HHX, EUX eller EUS. 
 

Hvad tilbyder vi dig?
En spændende hverdag i en professionel og vækstorienteret virksomhed, hvor tonen er uformel, og hvor du selv er med til at præge dit job. 

Løn efter gældende regler for kontorelever. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, og arbejdsstedet er beliggende Industrivej 72, 4683 Rønnede. Tiltrædelse snarest muligt.

Ønsker du yderligere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Chef Torsten Miland på tm@sjeb.dkeller via telefon +45 41 41 42 42.

Din ansøgning skal sendes via link i annoncen. 

Sjællands Erhvervsbeklædning A/S – Vi er født og opvokset med kunden i centrum.

SJEB har eksisteret siden 2008 og har kunder lige fra den lille håndværker til den større entreprenør- og produktionsvirksomhed samt kommuner og andre offentlige institutioner. 

Vi tilbyder arbejdstøj, profiltøj, sportstøj, sikkerhedsfodtøj, merchandise og gaveartikler m.m. 

Vi er en dynamisk virksomhed med hovedsæde i Rønnede - tæt på motorvejen - og afdelinger i både Køge og Vordingborg. I 2018 udvidede vi forretningen med sportsforretningen Sportigan Rønnede.

Alle steder kan man se og afprøve det nyeste tøjudvalg samt tage en dialog omkring specifikke ønsker. Vi kan opfylde alle vores kunders krav lige fra salgspersonale, der skal iklædes tøj til f.eks. messer, mekanikerteams, der skal have smudsafvisende tøj, og svejsere, som skal have brandsikkert arbejdstøj osv. 

Bag firmaet står fætrene Allan Mayland Olsen og Martin Mayland Olsen, og vi beskæftiger 30 medarbejdere, som alle arbejder med det klare mål at være de bedste til kundeservice - og dermed sikre den bedst mulige oplevelse for vores kunder. 

 

Læs mere her: SJEB

 

 

 

 

 

Søg stillingen her