gruppen2-hvid

Ledige stillinger

Intern Sælger

Intern sælger til erhvervsbeklædningsbutik i Rønnede

I Sjællands Erhvervsbeklædning brænder vi for at give den allerbedste kundeservice kombineret med en professionel tilgang til tingene.

Det går stærkt hos os, og vi søger nu efter en dygtig kollega, der har lyst til at blive en del af et dynamisk team, som servicerer vores mange kunder fysisk i butikken i Rønnede samt via telefon og mail. Udover direkte kundeekspedition skal du også udarbejde salgstilbud, behandle ordrer og generelt indgå som en del af vores interne salgsafdeling.

Dine opgaver er alsidige, og du skal kunne se dig selv i et velfungerende team, hvor tonen er frisk og uhøjtidelig samtidig med, at det til tider går meget stærkt.

For at få succes som intern sælger hos os skal du være meget proaktiv og serviceminded, og for dig er ingen opgave for lille eller for stor.

 

Din hverdag vil blandt andet indeholde disse arbejdsopgaver:

  • Salg og vejledning til kunder i den fysiske butik
  • Behandling af ordrer og tilbud
  • Telefonekspedition
  • Lageroptimering i samarbejde med det øvrige team og lederen for Internt salg, Salgs- & Marketingchef Lene Frøkjær Thorsen
  • Diverse salgsrettede opgaver, der kommer ind i løbet af dagen

Din profil

  • Du er yderst serviceminded og sætter en ære i at levere en professionel service og et godt salg, hvor kundens behov dækkes
  • Du har overblik og ordenssans
  • Du er hurtig på tasterne og har sikkert kendskab til forskellig former for salgssystemer eller POS
  • Du er udadvendt og kontaktskabende og nyder begge sider af salget: kundekontakten og det salgsadministrative – som jo begge skal være på plads, hvis man skal have succes

Vi forventer, at du er rutineret bruger i Office-pakken, og det vil være en fordel, hvis du også har kendskab til Microsoft Dynamics NAV og gerne andre værktøjer uden, at det er et krav.

Du behøver ikke have et forudgående kendskab til vores branche, men det kan være en fordel, hvis du har. 

 

Hvad tilbyder vi dig?
En spændende hverdag i en professionel og vækstorienteret virksomhed, hvor tonen er uformel, og hvor du selv er med til at præge dit job. Du bliver en del af et internt salgsteam på 8 medarbejdere, som sammen løser opgaver relateret til salg og marketing, herunder tilbudsgivning og kunde- og produktadministration.

Løn aftales i henhold til kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, og arbejdsstedet er beliggende Industrivej 72, 4683 Rønnede. Vi har ikke åbent om lørdagen eller søndagen. Tiltrædelse snarest muligt.

Ønsker du yderligere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Chef Torsten Miland på tm@sjeb.dk eller via telefon +45 41 41 42 42.

Din ansøgning skal sendes via link i annoncen.

Sjællands Erhvervsbeklædning A/S – Vi er født og opvokset med kunden i centrum.

SJEB har eksisteret siden 2008 og har kunder lige fra den lille håndværker til den større entreprenør- og produktionsvirksomhed samt kommuner og andre offentlige institutioner. 

Vi tilbyder arbejdstøj, profiltøj, sikkerhedsfodtøj, merchandise og gaveartikler m.m. 

Vi er en dynamisk virksomhed med hovedsæde i Rønnede - tæt på motorvejen - og afdelinger i både Køge og Vordingborg. I 2018 udvidede vi forretningen med sportsforretningen Sportigan Rønnede.

Alle steder kan man se og afprøve det nyeste tøjudvalg samt tage en dialog omkring specifikke ønsker. Vi kan opfylde alle vores kunders krav lige fra salgspersonale, der skal iklædes tøj til f.eks. messer, mekanikerteams, der skal have smudsafvisende tøj, og svejsere, som skal have brandsikkert arbejdstøj osv. 

Bag firmaet står fætrene Allan Mayland Olsen og Martin Mayland Olsen, og vi beskæftiger 30 medarbejdere, som alle arbejder med det klare mål at være de bedste til kundeservice - og dermed sikre den bedst mulige oplevelse for vores kunder. 

 

Læs mere her: SJEB

 

Søg stillingen her