gruppen2-hvid

Ledige stillinger

Business Controller

Business Controller

 

Totem Search & Selection søger for Hans Knudsen Instituttet – HKI.

HKI har behov for en business controller, som skal fungere som højre hånd til økonomi- og administrationschefen. Det er en ny stilling, så du vil få et stort ansvar, og du vil være med til at præge stillingens indhold og udviklingen i jobbet.

Du har lyst til tal og mennesker

HKI er en rummelig arbejdsplads med mange forskellige kolleger, kunder og brugere, og derfor er der også et afvekslende arbejdsmiljø og en uformel omgangstone. Her kommer vi ikke mennesker i kasser, men ser muligheder og skaber glæde.

Stillingen bliver en del af økonomiafdelingen og administrationen, og du kommer til at arbejde tæt sammen med vores bogholder og øvrige administrative medarbejdere, de forskellige forretningschefer og andet personale. Du kommer til at have en bred berøringsflade i og uden for organisationen, og du skal derfor kunne tale med mange forskellige mennesker.

Det er den hverdag, som du skal binde sammen med økonomidelen, hvor du skal være med til at skabe en god sammenhæng. Du får ansvar for afrapportering, kontrol af fakturaer og for at sikre, at vi overholder GDPR i henhold til HKI’s retningslinjer. 

Du kommer desuden til at lave budgetter og forecasts og business cases i samarbejde med de forskellige forretningschefer.

Derudover skal du være med til at implementere et nyt finanssystem, Navision. Du kommer også til at arbejde med at sikre, at vores sagsstyringssystem, PeopleTrust, indeholder de rigtige informationer ift. dataudtræk, ligesom du også vil være med til at udvikle prismodeller til tilbudsgivning.

Du har 2-5 års erfaring fra en økonomiafdeling og en relevant uddannelse bag dig. Du kan overholde deadlines og har lyst til at tage ansvar for, at drift og udvikling går hånd i hånd. 

Du får direkte reference til vores økonomi- og administrationschef.

Nøgleopgaver:

 • Kontrol af faktura ind- og udgående
 • Afrapportering
 • Dataudtræk til samarbejdspartnere og kunder (bl.a. kommuner)
 • Udarbejde budgetter og forecasts
 • Lave business cases med forretningscheferne
 • Kontrol af at GDPR-retningslinjer bliver overholdt og overblik over datasikkerhed

Du er:

 • Analytisk, selvstændig og ansvarsbevidst
 • God til at samarbejde med mange forskellige mennesker
 • Uformel og kan bidrage til et godt arbejdsmiljø
 • Struktureret, grundig og god til at overholde deadlines

Du skal have:

 • Erfaring med Navision eller lign. ERP-system
 • Arbejdet med/kendskab til Power BI
 • Lavet budgetter og forecasts
 • En relevant uddannelse og erfaring

Vi tilbyder:

Et job i en spændende socialøkonomisk virksomhed med den mangfoldighed, som det medfører. 

Et værdipræget og uformelt arbejdsmiljø i en organisation, hvor vi gerne vil udvikle os med tiden og i forhold til de krav, som verden og vores kunder stiller.

En lønpakke, der matcher ansvar og kvalifikationer.

En stilling, hvor du har mulighed for at sætte rammerne og præge indholdet.

HKI

HKI – Hans Knudsen Instituttet – er en socialøkonomisk virksomhed, der hjælper mennesker med fysiske, psykiske eller sociale udfordringer til at blive en del af arbejdsmarkedet via, job- og sygeindsatser, uddannelse og beskyttet beskæftigelse. Formålet er at styrke deres empowerment og reducere de barrierer, der afholder dem fra at være herre over eget liv. Det gør vi via en helhedsorienteret tilgang til den enkelte og i tæt samarbejde med kommuner og virksomheder. 

HKI blev grundlagt i 1872 af pastor Hans Knudsen og er i dag en arbejdsplads med 100 medarbejdere fordelt på fire lokationer med hoveddomicil i København og afdelinger i henholdsvis Hillerød, Glostrup og Holbæk. Vi flytter ind i nye, urbane lokaler mellem Østerbro og Nørrebro, inden året er omme.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og dit CV via link i annoncen. 

Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte Senior Partner Grane Steinrud på mobil 31730333 / gs@totem.dk

Vi afholder interview løbende og besætter stillingen så hurtigt som muligt. Opslaget vil derfor være tilgængeligt, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Vi bruger personlighedstest fra Thomas International i forbindelse med rekrutteringen, tager referencer på kandidater og behandler naturligvis alle henvendelser i fuld fortrolighed. 

Ønsket opstartsdato snarest, dog senest 1. december 2020.

 

Søg stillingen her