gruppen2-hvid

Jobopslag

Fondssekretær

 

Fondssekretær /Projektkoordinator til Aage og Johanne Louis-Hansens Fond 

Kvalitetsbevidst fondssekretær/projektkoordinator med stort overblik, godt humør og interesse i kultur og samfund søges. 

Aage og Johanne Louis-Hansens Fond er en erhvervsdrivende fond, som støtter projekter, der har en værdi for samfundets udvikling, trivsel og glæde. Fonden støtter projekter, som ikke kan klare sig på markedsvilkår, men som har en anden værdi. Kulturelt, videnskabeligt eller socialt.  

Læse mere om Fonden på http://louis-hansenfonden.dk 

Stillingen  

Med reference til fondsdirektøren kommer du til at indgå i et fagligt miljø med p.t. 4 kollegaer. De administrative opgaver er mangeartede fra traditionelle sekretæropgaver til lettere sagsbehandling og korrespondance med ansøgere.  

Dine primære arbejdsopgaver omfatter: 

  • Selvstændig varetagelse af administrative opgaver i forbindelse med ansøgninger og lettere sagsbehandling 

  • Korrekturlæsning og kvalitetssikring 

  • Administrativ bistand i forbindelse med bestyrelsesmøder 

  • Bearbejde data til fondsstatistikker 

  • Lettere og afgrænsede talopgaver 

  • Telefon- og mødehåndtering 

Du bliver en del af et uformelt og stimulerende arbejdsmiljø, hvor vi arbejder sammen om at løse opgaverne til fordel for Fondens støtteområder.  

Vores nye kollega 

Vores nye kollega skal afløse vores nuværende fondssekretær, som går på pension. Vi søger et grundigt, engageret og struktureret menneske, som har lyst til at understøtte Fondens administrative rygrad. Du har mindst 10 års erfaring fra en administrativ stilling. Din faglighed kan komme fra flere forskellige baggrunde – men du har formentlig været sekretær/advokatsekretær eller lignende.   

Ansættelsesforhold  

Arbejdsstedet er i naturskønne omgivelser i Nivå tæt på offentlig transport. Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesforhold. Stillingen er som udgangspunkt fuld tid. 

Denne rekruttering varetages af Totem Search & Selection på vegne af fonden og alle henvendelser vedr. Stillingen skal rettes til Totem: Partner Lars Ole Kruse, email lok@totem.dk eller tel. 22 72 98 00. 

Send os din ansøgning og CV via link. Vi holder samtaler løbende.  

 

 

 

Søg stillingen her

Kontakt os og få mere at vide:

Lars Ole Kruse

Partner

lok@totem.dk

Tlf.: 22729800

TOTEM

TOTEM

Gl. Kongevej 102, 1. tv.

2000 Frederiksberg

Telefon +45 22 22 00 02

info@totem.dk