gruppen2-hvid

Jobopslag

Konsulenter til nyt og unikt koncept inden for search & selection

Konsulenter til nyt og unikt koncept inden for search & selection
 
 Vil du være en del af et helt nyt koncept inden for rekruttering? Et koncept som er unikt og ingen andre tilbyder
 
I 2015 blev Totem Search & Selection Danmarks bedste rekrutteringsfirma i en undersøgelse fra det eksterne konsulenthus Supana. Året efter blev Totem en del af AIMS International, og de to brands blev lagt sammen med AIMS som det kommunikerede brand. Siden er der løbet en del vand under broen, og vi har netop atter adskilt Totem fra AIMS. Nu er vi - Totem - klar med et helt nyt og enestående koncept. Vores koncept, som både henvender sig til virksomheder (IN-Placement) og kandidater (CO-Placement) er gennemtestet de seneste par år, og vi ved, det virker. Nu går vi live. Til at sælge og udføre opgaverne har vi i første omgang behov for to konsulenter. En til IN-Placement og en til CO-Placement. Andre firmaer inden for rekruttering vil nok sige, at det er seniorkonsulenter eller headhuntere, vi søger. Men vi er ikke som nogle andre.
 
Du arbejder på fuld kommission og kan skaffe leads fra scratch, stå for salget for herefter enten at betjene kunderne/virksomhederne i den fulde rekrutteringsproces (IN-Placement) eller bistå kandidaterne i deres proces mod nyt job og samtidig finde det spændende som agent at repræsentere kandidaterne (CO-Placement) over for virksomhederne. 
 
Ny organisation 
Du bliver en del af en ny organisation, som endnu ikke helt har fundet sine egne ben. Forretningsmæssigt, produkter, priser etc. er vil helt på plads med, men selve organiseringen skal vi endnu øve os på, så lidt tålmodighed skal du have. Til gengæld får du indflydelse på hvordan tingene kommer til at foregå. 
 
Mål og opgaver 
Vores ene nye konsulent skal betjene virksomhederne, vores anden skal repræsentere kandidaterne. Hvad det indebærer, og hvordan vi gør, har vi beskrevet på vores hjemmeside www.totem.dk. 
 
I overskrifter kan dine opgaver konkretiseres således: 
 
IN-Placement: 
Tiltrække kunder og servicere eksisterende 
Udføre IN-Placement (rekrutteringer) 
 
CO-Placement: 
Være agent for kandidater 
Udføre CO-Placement 
 
Kvalifikationer og kompetencer 
  • Du har og er bl.a. følende: 
  • Solid salgserfaring - gerne inden for HR eller B-t-B 
  • Erfaring med rekruttering 
  • Gå-på-mod som agent for kandidaterne 
  • Struktureret 
  • Vedholdende 
 
Totem Search & Selection tilbyder dig 
Vi stiller markedets måske bedste koncept til din rådighed. Du får store frihedsgrader til at nå dine mål, men du er ikke ladt alene. Nærmest ligegyldigt hvilke opgaver, du får, vil der med stor sandsynlighed være en kollega enten i Totem eller AIMS, som har løst en lignende. 
 
Lokation 
I dag deler AIMS og Totem lokaler på Frederiksberg. AIMS flytter juni til Dragør, hvor også Totem i starten vil have domicil. I løbet af et års tid forventes det, at Totem flytter til egne lokaler et sted på Sjælland. Vi vil dog fortsat have vores gang hos AIMS. Og vice versa. 
 
Spørgsmål 
Kontakt adm. direktør Per Henrik Brask, Totem Search & Selection ApS på telefon 22 22 00 02 eller phb@totem.dk 
 
Enhver kontakt behandles naturligvis fortroligt. Undervejs i processen vil vi anvende logisk og personlighedstest såvel som face-to-face interviews og referencetagning. Samtaler sker løbende, og vi fortsætter processen indtil, vi har fundet rette kandidater.
Søg stillingen her

Kontakt os og få mere at vide:

Per Henrik Brask

Adm. direktør

phb@totem.dk

Tlf.: +45 22 22 00 02

TOTEM

TOTEM

Gl. Kongevej 102, 1. tv.

2000 Frederiksberg

Telefon +45 22 22 00 02

info@totem.dk