Partnere / Headhuntere til Totem

Arbejdssted
Storkøbenhavn

Ansøgningsfrist
Ikke specificeret

Indrykningsdato
26-01-2016

Partnere / Headhuntere til Totem
Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Læs mere... 
I Totem udvider vi gerne partnerkredsen med nye og professionelle kollegaer!
 
Vi er blandt toppen af danske rekrutteringsfirmaer (https://supana.com/top/recruitment) og søger løbende partnere, der kan bevare vores placering i denne elite.
 
Med kontorer i København, Odense og Aarhus er vi landsdækkende. Vi påtænker at åbne kontor i London i løbet af 2016. Du kan selv bestemmer hvor du vil arbejde fra :-)
 
Vi dækker pt et stort udvalg af brancher som fx:
- Engineering
- IT
- Shipping
- Finance
- Legal
- Økonomi 
 
Vi ønsker at styrke vores position indenfor IT, Engineering, Økonomi og Pharma og søger derfor primært partnere, der har en baggrund indenfor en af disse brancher, men der er altid plads til at vi kan udvide i andre brancher også :-)
 
Som partner i Totem tilbydes du muligheden for at opbygge dit eget brand, men som en del af noget meget større end dig selv. Tillige tilbydes du muligheden for adgang til ekspertise, systemer, sparring og samarbejde med nogle af branchens mest erfarne profiler. Vi er Founder af et internationalt netværk (www.headhunteralliance.com) og har derigennem mulighed for at tilbyde adgang for både kunder og kandidater til samarbejdspartnere udenfor Danmark.
 
En partners hverdag kan være meget varieret og du tilrettelægger næsten 100 % selv din egen tid. Derfor må du være struktureret og målrettet. Dine opgaver varierer også: Lige fra leadgenerering, direkte salgskontakt og vedligeholdelse af netværk til procesgennemførelse af rekrutteringer. Du skal selv både sælge og være administrator på dine sager, men vores IT-systemer hjælper dig og via dine kollegaer og vores reserchere kan du søge kandidater blandt et af Danmarks største kandidatnetværk.
 
Vi har en kandidatdatabase internt på ca. 4.000 aktive cv'er og sender løbende nyhedsbreve ud, der modtages af 3.400 personer. Vi er aktive på de sociale netværk og er desuden en del af erhvervsdebatten i forskellige sammenhænge. 
 
Som partner i Totem opretter du dit eget selskab og er således helt selvstændig, men som en form for franschise-tager en del af partnerskabet - du får dermed næsten ultimativ frihed i jobbet. Samtidig skal du leve op til vores "Code Of Conduct" og det høje professionelle niveau vi tilstræber. Udadtil fremstår vi alle som en del af Totem og compliance er derfor en del af hverdagen, samtidig med at du har en stor frihedsgrad i din planlægning.
 
Vores erfaring er at de succesfulde partnere i Totem er målrettede omkring deres pipeline-ombygning - hele tiden - og samtidig har de en profil, der gør at de 100 % ved at de ønsker at arbejde med rekruttering og headhunting også fremadrettet.
 
Din baggrund er som leder eller specialist indenfor en af de brancher som vi har nævnt ovenfor. Du må gerne have med erfaring med salg, men vi skal nok lære dig op i denne del, hvis du ikke i forvejen ved hvad det handler om:-) 
 
Det er ikke afgørende om du har arbejdet med rekruttering før, men det er naturligvis en fordel.
 
Du skal arbejde tæt sammen med en Seniorpartner i "din" søjle indtil du kan stå på helt egne ben og du får derfor en unik mulighed for at komme godt fra start, blandt andet ved at Seniorpartneren deler sit eget netværk med dig.
 
Vores partnermodel er kendetegnet ved at du er tilknyttet Totem på ren provisionsbasis - denne provisionsdel er høj og afspejler den risiko, du løber. Til gengæld har vi intet partnerfee for at blive medlem af partnerskabet - kort sagt: Det er utroligt nemt at starte som Headhunter i Totem, men du skal acceptere at du selv skal generere din løn allerede fra starten.
 
Send mig dit cv på tt@totem.dk eller ring til mig på tel. 41 41 42 42, hvis du vil have en snak om ovenstående - jeg svarer gerne på alle dine spørgsmål :-) Venlig hilsen Totem / Torsten Miland, CEO og Managing Partner Torsten Miland
Adm. Direktør

+45 41 41 42 42


Undrer du dig over hvad der sker med din ansøgning?
Læs mere om processen på Send CV siden.