Totem Search & Selection blev i marts en del af AIMS International, der er et globalt headhunter- og rådgivningsfirma med over 80 kontorer i 50 lande. Dermed skabes der større konkurrence på det danske headhuntermarked.

Torsten Miland, adm. direktør i Totem, ser frem til nye muligheder: ”Det danske marked for headhunting har i mange år været meget stabilt – måske endda rigidt – nu tilføjer vi en ny dimension og ryster op i tingene.”

”Vi bliver fremover endnu bedre til at indfri klienters ønsker eksempelvis ved ekspansion i udlandet eller når der er behov for internationale medarbejdere. Vi er nu en del af et netværk der er til stede på samtlige landekontinenter. På baggrund af de mange samarbejdskontorer har vi dybdegående kendskab til de lokale markeder samtidig med at vi har et globalt perspektiv. Hvad end en klient har brug for skal vi nok kunne hjælpe dem. Netop på grund af netværkets størrelse vil vi fremover endnu hurtigere blive opdateret om nye HR trends.” udtaler Torsten Miland.

Besøg AIMS International her og besøg den danske underside her.

logo

AIMS International Denmark

Gl. Kongevej 102, 1. tv.,
Frederiksberg DK-1850,
Denmark

Tel: +45 41 41 42 42
Mail: tm@aimsinternational.com